Cumartesi, Mart 03, 2012

BİRİLERİ BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ?


Yorum ayarlarım pop-up ta fakat gömülü kayıtta olan arkadaşlara yorum yazamıyorum??? Kendi blogumdada gömülü kayıtı seçtiğimde yorum yazamıyorum??? 

3 yorum:

Gülsüm Güven Tuncer dedi ki...

Merhaba Sevgili Elif. Blogumu zayaret edip izleyicim olduğun için çok teşekkür ederim. Sorununu tam anlayamadım. Gömülü kayıt seçtiğinde "yanıtla" yazısını ya da yorum kutusunu mu göremiyorsun. Bu konuda sorununu benim bloguma yorum şeklinde yazar mısın Lütfen. Çünkü pop-up yorumlara abone olamıyorum ve yanıtını takip edemiyorum.
http://hertelden-everything.blogspot.com/2012/03/blog-yorumlari-nasil-duzenlenir.html

Gülsüm Güven Tuncer dedi ki...

Yorum ayarlarında "Yorumları Göster"
"Geri bağlantıları Göster" işaretli olmalı. Buna dikkat ettin mi?

puantiyelifiyonk dedi ki...

GÖMÜLÜ KAYITLARA YORUM YAPAMIYORUM dolayıyle sizede yorum yapamadığım için buraya yazdım.Ben bugün sitenizi ziyarettim bu yazınızdakileri yaptım. bugün bloguma yazdığınızı tekrar kontrol ettim ama yorum yazamıyorum şöyle anlatayım gömülü sayfa dediğimde lütfen bir profil seçin diyor ama aktif olmuyor seçenek açılmıyor yorum gitmiyor sizinde siteniz gömülü kayıt olduğu için yorumyazamadım:( kafayı yiycem başka birşeylerde eksiklik mi var bilmiyorum yeni blog açtığımdan beri fazla söyledikleriniz dışında değişiklikte yapmadım.ilginiz için çok teşekkürler gömülü kayıt kullananlara yorum yapamamak zor oluyor:(